Skip links

Audit inițial

Auditul inițial presupune o verificare a contabilității și a raportării întreprinderii, care se realizează la inițiativa clientului. Procedura de desfășurare a unui astfel de audit este identică cu un audit statutar, adică include doar un audit al situațiilor financiare.

Angajații ai companiei “CONTAUDIT-SERVICE” SRL sunt profesioniști în domeniul auditului și pot analiza cu ușurință documentația întreprinderii, pot oferi un raport detaliat și recomandări utile privind corectarea erorilor identificate.

Când este necesar un audit?

Verificarea voluntară a contabilității și raportarea întreprinderii este necesară în astfel de cazuri dacă:

  • compania trebuie să treacă printr-un audit fiscal de teren sau de birou;
  • sistemul de contabilitate sau fiscalitate necesită optimizare;
  • investitorul trebuie să evalueze eficacitatea întreprinderii;
  • se schimbă conducerea sau proprietarul companiei.

Caracteristici ale furnizării acestui serviciu de către compania noastră

Auditul inițial efectuat de noi presupune o verificare amănunțită, care include un studiu al tuturor registrelor de contabilitate și raportare a întreprinderii. Avantajul său este că posibilitatea detectării erorilor în contabilitate de către autoritățile fiscale este complet exclusă. Prin urmare, aceste servicii sunt comandate de majoritatea clienților „CONTAUDIT-SERVICE” SRL.

Un audit fiscal permite nu numai să corecteze erorile în raportarea fiscală, ci și să optimizezi sistemul fiscal.

O verificare aleatorie este mai rapidă și mai ieftină decât una solidă, de aceea este aleasă rezolvarea problemelor individuale ale întreprinderii. Înainte de a începe activitatea, specialiștii noștri împreună cu clientul determină numărul de credite care trebuie verificate. Pe baza specificațiilor tehnice primite, se realizează un audit, după care se întocmește un raport de audit.