Skip links

Servicii

Apelând la serviciile echipei “CONTAUDIT-SERVICE” SRL ai avantajul de a scăpa de grija contabilității, lăsând pe seama profesioniștilor cu experiență să preia organizarea și evidența contabilă. Prioritatea ta rămâne a fi doar dezvoltarea afacerii!

Serviciile “CONTAUDIT-SERVICE” SRL sunt asigurate de profesioniști cu experiență, bine pregătiți și mereu informați în domeniul financiar-contabil. Astfel, împreună cu noi, poți lua cele mai bune decizii pentru managementul și dezvoltarea afacerii tale.

Servicii de Contabilitate

SRL „CONTAUDIT-SERVICE” prestează servicii în domeniul evidenței contabile și manageriale, suport personal, audit și consultanță fiscală. Oferim suport complet de contabilitate, recuperare de raportare, suport juridic.

Servicii de Audit

Auditul companiei este incontestabil esențial pentru a înțelege unde și în ce stare se află afacerea dvs. în acest moment, în ce direcție se mișcă, ce riscuri pot fi, cum să le anticipați și ce poate fi corectat pentru a evita consecințele neplăcute.

Consulting strategic

Consultanța strategică este un complex de acțiuni menite să determine vectorul de dezvoltare al companiei și perspectivele acesteia, pe baza situației de piață existente și a potențialului companiei în sine.

Servicii juridice

Persoanele fizice, adică cetățenii, pot obține o gamă largă de servicii de la situații de zi cu zi, litigii familiale sau rezidențiale la cele mai complexe și mai confuze.