Skip links

Elaborarea rapoartelor

„CONTAUDIT-SERVICE” SRL furnizează servicii de contabilitate și raportare fiscală de orice complexitate. Aceștia fac față rapid tuturor sarcinilor care le sunt atribuite de către client. În același timp, costul serviciilor companiei este mult mai mic decât conținutul unui contabil cu normă întreagă.

Când ar putea fi nevoie de un serviciu de raportare?

Pregătirea rapoartelor financiare ale unei întreprinderi este o sarcină dificilă care necesită participarea unui specialist cu înaltă calificare. Pentru a pregăti corect documentele necesare, contabilul trebuie să cunoască în detaliu legislația actuală, să poată folosi programe profesionale de calculator, să înțeleagă subtilitățile și nuanțele contabilității în întreprinderile cu diferite tipuri de activități.

Pregătirea incorectă a formularelor contabile duce la consecințe neplăcute. Organele de control pot aplica amenzi, suspenda activitatea organizației sau chiar pot iniția acțiuni penale.

Rapoarte cu privire la activitățile financiare ale organizației sunt furnizate autorităților fiscale, fondurilor și agențiilor de statistică.